Hvordan personlige lån udkonkurrerer konkurs og kredit rådgivning service

Ikke alle personlige finansielle midler er for alle. Gennemgang og forståelse tune hvordan de forskellige løsninger, der kredit og gæld varierer, kan hjælpe dig med fine dine ressourcer. Før du begå økonomisk selvmord, har du vurderet hvorvidt et personligt lån er bedre end gæld konsolidering eller indgive en konkurs?

Vidste du, at visse ikke-for profit kredit agenturer er hyret af kreditorerne? De profit med en kick tilbage fra kreditkortselskabet når forbrugerne bruger deres tilbagebetaling programmer. På den anden side opkræve visse gæld konsolidering selskaber overdreven servicegebyrer til at forhandle en sats en forbruger kunne gøre for sig selv.

Forskelle mellem gæld konsolidering ledelse, personlige lån og konkurser afviger i deres omfanget af fordele og ulemper. Gennemgå følgende oplysninger for at få at vide hvorfor privatlån udkonkurrerer andre finansielle muligheder.

Home Equity Line of Credit eller en anden pant

Fordel: Det giver en stor fordel, fordi en forbruger kan være i stand til at reducere omkostningerne ved kredit ved at konsolidere deres gæld med et hjem ansvarlig lånekapital. Der er særlige skattemæssige fordele med en anden pant, ikke der er forbundet med andre personlige lån.

Ulempe: En anden pant kan være risikabelt, hvis låntageren er sene betalinger. Det kan resultere i tab af et hjem da hjem aktier kræver ejendom som sikkerhed. En anden ulempe er de punkter (1 procent af det lånte beløb) betalt på interessen

Kredit rådgivning og gæld Management Services

Fordel: Organisationer, der tilbyder gæld solutions under ukontrollabel giver mening – teorien.

Ulempe: En række virksomheder udvide kredit og gæld counseling management, opkræver ublu gebyrer. Endnu mere bekymrende, de undlader at levere de tjenesteydelser, de lover. Visse gæld konsolidering programmer undlader at videregive visse omkostninger eller formulere vigtige termer; som låntager underskrive væk deres hjem som sikkerhed. Et andet vigtigt negative aspekt af visse kredit rådgivning agenturer er undladelse af at forklare, at gæld programmet er virkelig en kapitel 13.

Konkurs

Ikke det bedste valg, personlig konkurs er betragtes som et aspekt af gældsforvaltning. I teorien bør det altid være den sidste udvej. Der er mange snørklede af en konkurs ikke ofte afsløres. Først og fremmest er der to typer af konkurser: kapitel 7 og kapitel 13. En kapitel 7- eller et straight konkurs medfører fuldstændig afvikling af alle aktiver undtaget i staten. Visse ejendom kan gik over til kreditorer eller endda solgt af retten udpegede myndigheder. Kapitel 7 ‘ ere kan indgives hvert sjette år, kun. Kapitler 13s tillade skyldner at holde boliger ejendom. En 3-5 år periode tillader reorganisering den gæld til at betale en standard imod truslens ejendom.

Fordel: Den underliggende fordel af en konkurs der tilbydes en ren skifer eller frisk start for forbrugeren, der ikke er i stand til at opfylde deres finansielle forpligtelser. Begge typer af konkurser (kapitel 13 og kapitel 7) kan klare enhver usikrede gæld. Derudover kan de begge ophøre gæld samling aktiviteter, garnishments, tvangsauktioner, tvangsauktioner og slukker hjælpeprogrammer. Begge typer af konkurs har undtagelser, der aktiverer den forgældede at holde visse aktiver; dog varierer fra stat til stat fritagelse beløb meget.

Og medmindre du har en acceptabel for at fange på din gæld under kapitel 13, konkurs ikke tillader normalt dig at holde ejendommen, når din kreditor har en ubetalte realkreditlån eller pant på det.

Ulempe: Ulempen ved en konkurs er hvordan det antaster en persons kredit rapport for ti år. Plet forhindrer erhverve finansiering eller kredit udfordrende. Som et resultat, kan arbejdssøgende, køb af et nyt hjem eller endda livsforsikring forringe lethed af godkendelse. Derudover filing en personlig konkurs ikke vil udrydde andre finansielle ansvar: underholdsbidrag, børnebidrag, skatter, studielån og bøder.

Personlige lån

En måde at konsolidere alle gæld i én stykliste er med en let gældfri lån.

Fordel: Der er et væld af personlige lån på markedet. At finde et lån med almindelige vilkår og en rimelig rentesats kan helbrede alle finansielle elendighed i én løsning.

Ulempe: Er der virkelig ikke nogen ulemper med et personligt lån. Som langs som forbruger udtænker et budget og forsker de bedste personlige lån til at fylde deres monetære behov.

Alle på tværs af amerikanske virksomheder bytte på den finansielle fordærv af forbrugerne. Så længe den forgældede grundigt analysere alle deres gæld og udlån muligheder, kan de undgå farerne ved den aggressiv organisation. Sammenlignet med andre valg konkurs og konsolidering af gælden, udkonkurrerer personlige lån alle finansielle muligheder. Da det giver fuldstændig kontrol over for forbrugeren, mindsker det risikoen for evig gæld.

© Om-personlig-Loans.com. Alle rettigheder forbeholdes.

Skriv et svar