En Guide til udbytte og Geninvestering

En vigtig endnu overset undertiden aspekt af at investere i aktiemarkedet eller andre investeringer markeder er udbetaling af udbytte af investeringen. Mange mennesker, der investerer kun deltid eller har investeringsplaner gennem deres arbejdsplads kan ikke engang være klar over, at der findes udbytte; de kan selv blive forvirret af pludselig udbetaling af udbytte, der vises med jævne mellemrum.

For de personer, der ikke er sikker på, hvad udbytte er eller hvad du skal gøre med udbyttebetalinger, er denne vejledning for dig.

Nedenfor finder du nogle grundlæggende oplysninger om hvad udbytte er, såvel som ideer af hvornår du skal geninvestere dine udbytte, og når du skal ikke.

Definere udbytte

I sin mest enkle er en dividende et supplerende beløb, som en investor modtager, når de aktier eller obligationer, de er investeret i klarer sig godt nok for at give en fortjeneste til det firma, de udstedes fra.

Mange virksomheder betale udbytte baseret på en del af deres overskud, som er den del, fordelt mellem alle dem, der har investeret i det som en måde at takke deres investorer for at tro på dem og dele deres overskud med dem, der hjælper dem til at bo i erhvervslivet.

Udbytte udbetales pr. aktie, så flere aktier i en bestemt bestand, du har jo mere vil du modtage når udbytte udbetales normalt kvartalsvis, som det er når business rapporterer deres indtjening og overskud eller tab.

Nogle udbytte udbetales også på visse obligationer eller andre investeringer, der er gjort gennem en pengemarkedet konto; disse udbytter er en form for interesse for investeringer. I de fleste tilfælde betalt udbytte i en pengemarkedet konto, så du kan vælge at reinvestere eller trække dem tilbage pr. din privilegium.

Nogle investeringer reinvestere automatisk alle udbytte udbetalt, dog, og mange investeringsselskaber giver dig mulighed for at have alle dine udbytte reinvesteret automatisk til lager eller investering, der betalte dem.

Geninvestere udbytter

Geninvestere udbytter er en nem måde at tjene flere penge ud af en bestemt bestand eller investeringer… efter alle investeringer, der klarer sig godt nok til at betale udbytte, og Geninvestering betyder, at du har flere af materiel eller investeringer end du gjorde før.

Betales udbytte, som du modtager, til en pengemarkedet konto, kan du også vælge at geninvesteres i andre bestande eller investeringer end den, der oprindeligt betalte dem… Dette kan være særligt nyttigt, hvis du modtager udbytte fra en af dine investeringer, at du har en masse af aktier i, men du har en anden investering, som du ikke har meget af.

Du kan bruge udbytte fra de større investering at langsomt opbygge et mindre, eller du kan opdele udbytte blandt flere forskellige investeringer for at bygge dem alle op over tid.

Når ikke at geninvestere udbytter

Nogle gange, men er det bare så klogt at ikke geninvestere dine udbytte. Dette gælder især, når du holder en balance i din pengemarkedet konto at drage fordel af en høj rente, der betales til det, eller når du modtager udbytte fra kortsigtede investeringer, som du vil til kontanter ud snart alligevel.

Selv hvis du beslutter ikke at geninvestere dine udbytte, er de stadig en fordel af investerer i visse virksomheder eller visse typer af investeringer.

Husk at kontrollere og se, om dine investeringer betale udbytte og til at undersøge de muligheder til rådighed for dig i forhold til reinvestere eller får renter af eventuelle udbytter, der betales fra dine investeringer.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar