Efter en bygherre for overskud – et eksempel

Som ejendomsmarkedet begynder at rase ud, mange bekymre sig om at opnå en fortjeneste på deres hjem. Her er et eksempel på “Følg builder” profit strategi.
Følg denne Builder
I mange områder af landet er der bygherrer, der bygger hundredvis af huse hvert år inden for en 50 mile radius af hinanden. De opbygge hele samfund, eller er en af tre til fem bygherrer, der opbygger hele samfund omkring store beskæftigelse Centre. Dette er vigtigt. Hænge med mig og du vil finde ud af hvorfor.
Serendipity
De første par jeg mødte der arbejdede mønster jeg taler om gjorde det første gang næsten ved et uheld. De købte en af de første huse blev bygget i et kvarter, det tog omkring to år for at bygge ud. Mod slutningen af perioden på to år, de var ude en tur og impulsivt, gik ind i et hus under opførelse, der repræsenterede en smule af en “Flyt op” fra deres hjem. Den samme bygherre, der havde bygget deres hjem bygge det.
Parret gik til salgskontor Builder og fandt ud af at det hus, de havde gået gennem var allerede under kontrakten. De blev chokeret over at finde ud af prisen var $150.000 mere end de havde betalt for deres hjem! Huset var lidt større, men ikke nok til at redegøre for forskellen. I virkeligheden, fandt de ud af deres hjem var steget $100.000 i værdi.
En gentagelig mønster
Bygherrer har normalt lys, attraktiv, munter, entusiastiske mennesker på deres salgsstyrker. Disse mennesker har ofte et væld af viden. De kender (eller kan normalt finde ud af) som samfund bygherre har bygget i, bygger på, og måske endda hvor de kommer fra der. De ved en masse om mønstret af prisstigninger for forskellige modeller. De har en idé om hastigheden i opbygge ud.
Det er også muligt at tage ture i et Selvbygger kvarterer og bede folk om, hvordan at builder er at arbejde med, hvis konstruktion og “punch liste” færdiggørelsen udføres rimeligt og godt, og hvis de ville vælge den samme bygherre igen under lignende omstændigheder.
Hvis alle de oplysninger, du udvikler er gunstige, kan du begynde at “følge at bygherre.” Bygherrer sælger normalt de første par huse i et kvarter for færre penge end nogen af de efterfølgende bygget boliger. De er indgået kontrakt om før gader og faciliteter er fuldført, og det tager en masse mere fantasi til at se en charmerende, behagelig kvarter hvor nu er der kun mudder og bulldozere.
Følg builder er en strategi, der er blevet brugt. Hvis du kan lide en bestemt builder, kan du bruge strategien for at lægge alvorlige penge i lommen.

Skriv et svar