Den bedste kreditkort – Shopping For et kreditkort

Kreditkort er ligesom enhver form for kredit, skal du shoppe til at finde de bedste tilbud. Afhængigt af din situation, kan du finde et kort med lave priser, en belønningsprogram eller en 0% APR for overførsler. Kontroller, at du ser på flere kreditkortselskaber at finde den bedste deal for dig.
Sammenligne programmer
Kreditkortselskaber tilbyder flere forskellige typer af incitamenter til at lokke dig til at åbne en konto hos dem. Disse belønninger kan spare dig penge eller optjener du ture eller kontant tilbage. Hvis du planlægger altid betale off din månedlige saldo, kan så en belønningsprogram, som flyselskab miles eller kontant tilbage, være for dig.
Hvis du har planer om at foretage en saldo på dit nye kreditkort, derefter kigge efter den laveste sats. Vil du ønsker en ingen dikkedarer kortet med ingen årlige gebyrer. Du kan også vælge et kort med et lavt indledende gebyr, normalt varer seks måneder til et år, hvis du planlægger at betale saldoen snart.
For overførsler, lede efter tilbud 0% apr. Disse tilbyder typisk sidst for seks til tolv måneder, men de kan spare dig et bundt på interesse. Dog være opmærksom på at værelsespriserne på disse kort kan skyde efter den afdragsfrie periode.
At finde kreditkort selskaber
Jeg er sikker på, du har modtaget flere kreditkort tilbud med posten i denne uge, men du kan finde et bedre tilbud online. Større finansiering virksomheder tilbyder særlige reward-bonusser og særlige programmer for studerende eller små virksomhedsejere.
Ser på hvad hver kreditkortselskab tilbyder sammen med deres udviklingstempo. Du kan også vælge et kort som du ikke allerede har. Mens American Express og Discover tilbyder fremragende belønninger, ikke er de accepteret af alle. Har planer om at have mindst to forskellige typer af kort.
Altid holde øje med tilbud
Når du har dit kreditkort, Fortsæt med at lede på kreditkort tilbud. Du kan finde en særlig lav sats eller en god belønninger program. Du kan nemt søge om kortet derefter lukke en gammel kreditkortkonto. Samtidig have flere forskellige typer af kreditlinjer er godt for dit kredithistorie, alt for mange åbne kreditkortkonto kan såre din score.

Skriv et svar