Cash flowkontrol med interesse kun realkreditlån

En anden mulighed for et realkreditlån? Du bør ikke være så overrasket. Interesse kun realkreditlån kan få dig ind i et hjem.
Der er så mange muligheder for folk til at købe en bolig i dag. Finansieringen fortsætter med at få endnu mere kreative, som långivere fortsat at hjælpe så mange mennesker som muligt komme ind i et nyt hjem. Dette kan være en stor fra et hurtigt blik, men du skal passe på ikke at komme ind i en situation, at pantet er også kreative for dig til at betale hver måned. Mange mennesker går ind i en del tænker de gør det rigtige for deres situation, men kun vakle på betalinger, fordi det er bare alt for mange penge og egenkapitalen er ved at blive strippet fra hjemmet!
Med hensyn til den normale finansiering, har du muligheder for justerbare sats pant, som har en rente, der ændrer den månedlige betaling hvert år afhængig af vilkårene af realkreditlån og fastforrentede realkreditlån, der har en konstant rente gennem hele længden af livet af lånet, og selvfølgelig mere risikable ballon pant, som tillader dig at betale en lav månedlig betaling, hvis man overhovedet, og derefter betale gæld ved udgangen af lånet i et stort engangsbeløb liv.
Kreativiteten kommer af tilstødende to typer af pantebreve. For eksempel kan du have en split pant hvor de første 5 år af et lån du have en lige fastforrentede realkreditlån, men derefter efter 5 år, du flytter ind i en svingende, mindre stabile justerbare sats pant. Långivere vil blande og matche, kombinere og adskille for at forhandle alle betingelserne vedrørende et realkreditlån.
Den eneste måde at være sikker på, at visse pant er rigtige for dig er at beregne den månedlige betalinger og samlede udgifter, herunder alle gebyrer og muligheden for en forudbetaling straf. Og hold øje med sanktionerne forudbetaling! De kan kun oplade dem hvis du accepterer dem, så sørg for at læse alle med småt grundigt for at se, hvor meget en forudbetaling straf virkelig er. Hvis du fange det og det blev ikke drøftet, Sørg for at have en snak med din långiver til at få betingelserne korrigeret.
Rentebetalinger kun tillade dig at betale kun renter på din pant for de første par måneder, som regel holder den månedlige betaling meget lav. Dette tillader dig at styre dit cash flow i begyndelsen, så at købe en hjem er ikke sådan et kæmpe chok for din økonomi.
(Du bør dog være parat til at købe en bolig, før du gør det så forhåbentlig vil det ikke være et kæmpe chok for dine finanser.)
Denne ekstra likviditet kan bruges til andre ting såsom afdrage forbrugernes gæld eller løse uforudsete udgifter såsom medicinske regninger eller en lønnedgang.
Under de eneste rentebetalinger, som er lavere end din normale månedlige betaling, du ikke betale noget mod den hovedforpligtede-hele lånebeløbet tidligere enighed om at du og långiver. Dog kan du gøre en hovedstolen, hvor din næste eneste rentebetaling vil være baseret på en lavere hovedstol.
Nu, kan renten stadig være justerbar eller fast afhængigt af betingelserne. Jeg er sikker på du vil finde långivere, der vil være kreativ med dette så godt.
Interesse kun realkreditlån er ikke godt for dem, der ønsker at opbygge egenkapital hurtigt i deres hjem. Dette er for folk, der har brug for at kontrollere deres likviditet eller har andre grunde til, hvorfor de ikke skal betale eventuelle afdrag. Men det er stadig en mulighed, og måske er det bare, hvad du leder efter. Altid være klar over vilkårene, før du accepterer at enhver finansiering.

Skriv et svar